Ward Vandenberghe
info@ward-vandenberghe.be
+32 4 91231896

Aanmeldingen bij voorkeur via mail of het contactformulier hieronder. Daarnaast kan je me ook telefonisch bereiken. 
Contactformulier
Verzenden
Bedankt voor het invullen! Ik antwoord zo spoedig mogelijk op uw bericht.
Locaties
Groepspraktijk Soulage
Groendreef 51, 9000 Gent
(let op: de therapieruimte hier is op het tweede verdiep en er is helaas geen lift)
Beschikbare momenten: maandagen om 13u en 15u, donderdagen om 10u en 12u30, op vraag ook alternatieve momenten mogelijk.

Privé Praktijk
Tapuitstraat 57, 8790 Waregem
Beschikbare momenten: dinsdagen en vrijdagen om 11u, 13u, 15u(30) en 17u

Online
Via Zoom, Teams of Skype
Beschikbare momenten: Flexibel
Investering

Standaard duurt een sessie 1,5u en kost 100 euro
(80 euro/1u)

Opmerking over de lengte en prijs van een sessie
Mijn voorkeur gaat uit naar langere en aldus diepgaandere sessies waarin meer mogelijk is dan enkel praten. Daarom duren mijn sessies standaard 1,5u en is de kost evenredig iets hoger. Maar het is goed daarbij te beseffen dat er dan meestal ook meer tijd (voor integratie) tussen de sessies zal zitten. Ik ben niet het soort therapeut waar je wekelijks een sessie mee hebt. Uiteindelijk zal je m.i. gemiddeld niet meer betalen dan bij een therapeut waarbij je misschien frequenter gaat voor minder lange sessies. Natuurlijk hangt dat ook af van je voorkeur en je budget. En alles is bespreekbaar. Indien je toch liever sessies van één uur wil is dat evengoed mogelijk.

Afzeggen of te laat komen
Tot 48h voor de afspraak kan je kosteloos annuleren. Wanneer je minder dan 48h voor de afspraak afzegt breng ik de hele sessie in rekening. Bij omstandigheden zoals een sterfgeval in de nabije familie of ziekte maak ik een uitzondering.

Terugbetaling
De verschillende zorgverzekeraars betalen een klein deel van de sessies terug voor een gelimiteerd aantal sessies. Daarnaast zijn er soms werkgevers of scholen die op indicatie in extra terugbetaling voorzien. Vraag dit na bij je werkgever of school.
Back to Top